Survivor 2: Δες πόσες νίκες έχει ο κάθε παίκτης – Ποιοι είναι “δυνατοί” βάσει στατιστικών;

Tuesday, 13 February 2018 14:04

survivor

Έχει περάσει σχεδόν 1 μήνας από την έναρξη του Survivor. Οι παίχτες των δύο ομάδων μάχονται μέχρι τελικής πτώσης με τα ντέρμπι να είναι αρκετά. Αλλά ποια είναι τα άτομα που έχουν το πάνω χέρι στους αγώνες Μαχητών και Διάσημων;

Την πρώτη θέση παίρνει ο Ηλίας Γκότσης των Μαχητών με το εντυπωσιακό 70% που είναι το καλύτερο στο παιχνίδι για παίχτη, παρόλο που έχει και έναν τραυματισμό. Έχει 14 νίκες σε 20 παιχνίδια και έχει αγωνιστεί σε συνολικά 10 αγωνίσματα. Στην δεύτερη θέση είναι η Ντάρια Τουρόνβικ, με ποσοστό 66,7% με 14 νίκες σε 21 παιχνίδια. Έχει βοηθήσει την ομάδα της πολλές φορές ενώ έχει παίξει σε όλα τα αγωνίσματα. Την τριάδα “κλείνει” η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έχει παίξει και στα 12 αγωνίσματα μέχρι στιγμής. Έχει δώσει 26 αγώνες κερδίζοντας, μάλιστα, τους 17 από αυτούς δηλαδή ένα ποσοστό 65,4% που είναι το καλύτερο της ομάδας της. Επίσης δεν έχει ούτε έναν τραυματισμό, μένοντας πάντα στην διάθεση της ομάδας και δίνοντας στα άλλα κορίτσια το σωστό παράδειγμα.

Συνεχίζουμε με την “νέα” στο reality, Ζωή Ανδρονικίδου, με ποσοστό 64,3% με 9 νίκες σε 14 αγώνες έχοντας 8 συμμετοχές. Πίσω από την Ανδρονικίδου βρίσκεται η Ελένη Χατζίδου, με 8 νίκες σε 13 παιχνίδια και ποσοστό 61,5%, κι ας την θεωρούν “παλτό” στην ομάδα της. Έχει αγωνιστεί σε 10 αγωνίσματα και έχει τις λιγότερες ήττες στην ομάδα της, για παίκτη που έχει δώσει τουλάχιστον 10 παιχνίδια. Ακολουθεί μία ακόμα κοπέλα των Διάσημων η Μαρία Σαμαρινού που σε 9 συμμετοχές έχει 15 νίκες και ποσοστό νικών 60%.

Σε τι θέση βρίσκεται ο Νικόλας Αγόρου που ισχυρίζεται ότι παίρνει τους δυνατούς παίκτες; Πού βρίσκεται ο Κρητικός το οποίο οι Διάσημοι πιστεύουν τόσο πολύ;

Ο Νικόλας Αγόρου και η Μελίνα Μεταξά ακολουθούν σε κοντινή απόσταση με 58,3%, έχοντας 14 νίκες σε 24 αγώνες και 11 συμμετοχές. Αν και είναι ακόμη νωρίς για αυτήν, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε δυναμικά στο Survivor και σε 7 παιχνίδια έχει 4 νίκες, με ποσοστό 57,1%. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Στέλιος Κρητικός. που θεωρείται τόσο δυνατόας, σε 21 παιχνίδια έχει 12 νίκες και το ίδιο ποσοστό με την Κωνσταντίνα (57,1%). Συνεχίζουμε με τον Γιάννη Τσίλη με ποσοστό 56%, δηλαδή σε 25 αγώνες έχει 14 νίκες. Άξιο αναφοράς είναι ότι αυτός, η Δαλάκα, ο Δρυμωνάκος και ο Παπαργυρόπουλος αγωνίζονται πάντα, μέχρι στιγμής για την ομάδα των Διασήμων.

Έπειτα βρίσκονται η Όλγα Φαρμάκη με ποσοστό 52,9% (9 νίκες σε 17 αγώνες), ο Χάρης Γιακουμάτος ποσοστό 52,4% (11 νίκες σε 21 παιχνίδια) με συμμετοχή σε κάθε αγώνισμα, ο Νίκος Θωμάς με 50% (4 νίκες σε 8 παιχνίδια), ο Τάσος Παργυρόπουλος με το ίδιο ποσοστό (11 νίκες σε 22 παιχνίδια), ο Μιχάλης Μουρούτσος με 47,6% (10 νίκες σε 21 παιχνίδια), ο Γιάννης Δρυμωνάκος με 41,5% (7 νίκες σε 17 αγώνες) και η Βιργινία Δικαιούλια με 40% (8 νίκες σε 20 παιχνίδια). Επόμενη στην λίστα η Ροδάνθη Καπαράκη με 33,3% και 3 νίκες σε 9 παιχνίδια έχοντας λάβει συμμετοχή σε μόλις 6 αγωνίσματα! Επίσης, όπως και ο Νίκος Θωμάς, έχει και αυτή 2 τραυματισμούς. Σε κοντινή απόσταση ακολουθούν ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος με 31,6% (6 νίκες σε 19 παιχνίδια) και η Πήχου Μαρίνα με 30% (6 νίκες σε 20 παιχνίδια).

Τελευταίοι στην κατάταξη με ποσοστά νικών κάτω από 30% είναι η Ξένια των REC με 27,6% (4 νίκες σε 15 παιχνίδια) και o Κωνσταντίνος Τσεπάνης με 23,8% (5 νίκες σε 21 παιχνίδια). Μπορεί να πήρε την ασυλία η Ξένια και να έβγαλε προτεινεόμενη την Χαλικιά, αλλά η απόδοσή της δείχνει ότι είναι από τις πιο αδύναμες παίκτριες.

Τέλος, εντυπωσιακό είναι το ποσοστό του Αλέξανδρου Παρθένη που μπορεί να αποχώρησε αλλά διατήρησε καλό ποσοστό μέχρι την αποχώρησή του (71,4%) κερδίζοντας τα 5 από τα 7 παιχνίδια που έπαιξε. Η Κατερίνα Χαλικιά έφυγε κερδίζοντας 8 από τα 21 παιχνίδια της δηλαδή είχε 38,1%. Μοναδική που έχει αποχωρήσει από τους Μαχητές είναι η Αγγελική Κοκκαλίτσα που είχε 16,7%, δηλαδή μόνο μία 1 νίκη σε 6 παιχνίδια!

mad.tv

 

Αν σου άρεσε το Άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου...

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

 

Από Panos
kobra-kai Το YouTube δε μένει πίσω στη μάχη των ιντερνετικών δικτύων για original υλικό και...
Από Panos
vrettos-troxaio Νωρίς το πρωί, το κυπριακό site showtimecy αποκάλυψε πως πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής,...
Από Panos
kapoutzidis «Αυτή η παρέα του Παρά Πέντε που είχατε φτιάξει εσείς, υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει...
Από Panos
vrettos Ο Ηλίας Βρεττός, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε σήμερα το πρωί, μεταφέρθηκε στο...
Από Panos
magdalene  Στους Αγίους Τόπους, τον πρώτο αιώνα π.Χ., μια νεαρή γυναίκα αφήνει πίσω της το...

google+