Κατερίνα Καινούργιου | Τα κιλά της, ο σύντροφος που αναζητά & οι απογοητεύσεις που την οδήγησαν στη ψυχοθεραπεία

Friday, 08 December 2017 11:05

kainouriou

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογράφηθηκε για το περιοδικό SHAPE και μίλησε για την εικόνα της σήμερα και τις προσπάθειες της να κρατιέται στο ιδανικό βάρος. 

Πώς προσέχεις το σώμα σου;

«Αυτή την περίοδο κάνω πολύ αυστηρή διατροφή».

Σου αρέσει να διορθώ­νεις τις ατέλειές σου;

«Δεν είμαι όπως παλιότε­ρα που, αν με ενοχλούσε κάτι, εστίαζα μόνο σ’ αυτό. Τώρα πια έχω αγαπήσει και τις ατέλειές μου. Αυτή την περίοδο, για παράδειγμα, λόγω κάποιων ορμονικών προβλημάτων, είμαι πρη­σμένη. Κανείς, αν δε με δει γυμνή, δε θα καταλάβει ότι έχω πάρει κάποια κιλά, γιατί φροντίζω με το ανάλογο ντύσιμο να το καμουφλάρω λίγο. Και δε θα σκάσω για τα 2-3 επιπλέον κιλά, δεν έγινε τίποτα, θα τα χάσω. Είμαι άνθρωπος που, όταν βάζω στόχους, τους υλοποιώ αμέσως».

Γιατί πιστεύεις ότι σ’ αγαπούν οι φίλοι σου;

«Δεν ξέρω αν είμαι η ιδανική σύντροφος, αλλά σί­γουρα είμαι η ιδανική φίλη. Είμαι γυναίκα που λατρεύει τις γυναίκες, οπότε, ειδικά τις φίλες μου τις κολακεύω, τους λέω πάντα την αλήθεια και μ’ αρέσει να τις βλέπω όμορφες και χαρούμενες. Τρελαίνομαι να έρχονται σπίτι μου πριν βγούμε και να δοκιμάζουμε ρούχα, γιατί λόγω δουλειάς έχω περισσότερα».

Έχεις νιώσει ποτέ ανταγωνισμό από γυναίκα;

«Στη δουλειά τον έχω νιώ­σει, από τις φίλες μου ποτέ. Να σου πω την αλήθεια όμως, κι εγώ έχω υπάρξει ανταγωνιστική στη δουλειά. Ενώ δεν είμαι στις σχέσεις μου, στη δουλειά μού έχει βγει».

Έχεις κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία;

«Έχω κάνει, αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δηλαδή σταματάω, ξαναρ­χίζω... Το σωστό όμως είναι να το κάνεις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσπαθώ να δουλεύω με εναλλακτικές μορφές, όπως είναι το ΤhetaΗealing. Προκειται για μια πολύ όμορφη μορφή ψυχοθεραπείας με την οποία διορθώνεις κάποιες κακές πεποιθήσεις και ερευνάς τον εαυτό σου. Πιστεύω και στα εναλλακτι­κά. Κάθε άνθρωπος πρέπει να βρει τη θεραπεία που του ταιριάζει».

Τι σε οδήγησε να κάνεις ψυχοθεραπεία την πρώτη φορά;

«Τα θέματά μου ήταν κυρίως προσωπικά. Στον ψυχαναλυτή, θυμάμαι, είχα πάει μετά από μια ερωτική απογοήτευση, γιατί προ­σπαθούσα να καταλάβω τι λάθος έχω κάνει. Από εκεί όμως ανακαλύπτεις διάφο­ρα πράγματα και σε βοηθά σε όλους τους τομείς».

Έχει υπάρξει φάση στη ζωή σου που να έχεις απογοητευτεί πολύ και να αναρω­τιέσαι αν εκεί έξω υπάρχει ο άνθρωπος της ζωής σου;

«Παλιότερα το έκανα συνέ­χεια. Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και σκέφτομαι τα πράγματα διαφορετικά. Ο Θεός για τον καθένα έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, για εμένα μπορεί ο ιδανικός άνθρωπος να έρθει σύντο­μα ή πολύ αργότερα. Ή και ποτέ. Νομίζω όμως ότι ο Θεός θα μου στείλει αυτό που μου αξίζει και αυτό που μου ταιριάζει. Τόσο καιρό, για να μην ευδοκιμούν κά­ποιες καταστάσεις, κάποιος λόγος θα υπάρχει». 

Περισσότερα στο SHAPE που κυκλοφορεί! 

yupiii.gr

 

Αν σου άρεσε το Άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου...

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

 

Από Panos
late-work Σε όλους έχει τύχει να αργήσουμε στη δουλειά μας και να χρειάζεται να στείλουμε...
Από Panos
dp2 Με ένα αρκετά οργανωμένο, χιουμοριστικό αλλά και επιθετικό promotion, η συνέχεια του...
Από Panos
oikogeneiaki-giorth Ήταν το 1995 όταν δυο άγνωστοι δανοί σκηνοθέτες, κάποιοι Τόμας Βίντερμπεργκ και Λαρς φον...
Από Panos
nonos Από το πεπρωμένο του δεν μπορεί προφανώς να ξεφύγει κανένας κι αν ήταν ένα πράγμα που μας...
Από Panos
power-love Οι παίκτες του Power Of Love μπορεί να μένουν στο σπίτι του παιχνιδιού μόνο τις ώρες που...

google+