Hotel Transylvania 3: Τρέιλερ για τη νέα (και τελευταία;) ταινία της σειράς

Sunday, 19 November 2017 19:45

vcv

Οι ταινίες της σειράς “Hotel Transylvania” δεν είναι ακριβώς πρωτοποριακές σε σύλληψη (η διακωμώδηση του μεταφυσικού και η στρογγυλοποίησή του για προώθηση σε ένα νεότερο κοινό που δεν έχει ακόμη την απαιτούμενη ψυχολογική ωριμότητα για να διαχειριστεί αποτελεσματικά κάτι που του προκαλεί φόβο έχει ξεκινήσει στο κινούμενο σχέδιο ήδη από την εποχή της κλασικής σειράς “Scooby Doo, Where Are You!”), παρόλα αυτά κάτι τα τρανταχτά ονόματα που χαρίζουν τις φωνές τους, κάτι η διάθεση των παιδιών να εναγκαλιστούν ένα νέο κύκλο ταινιών έτοιμο να καθιερωθεί ως ένα ασφαλές brand name, αμφότερα τα φιλμ που έχουν βγει υπό την ομπρέλα αυτού του franchise έχουν σπάσει τα ταμεία. Λογικό είναι λοιπόν να ακολουθούσε κι ένα δεύτερο σίκουελ που στην Αμερική βγαίνει τον Ιούλιο του επόμενου έτους και για να ταιριάζει και με την εποχή κατά την οποία βγαίνει στους κινηματογράφους, αυτήν τη φορά οι ήρωες κάνουν διακοπές σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα ώστε ο Κόμης Δράκουλας να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το να φροντίζει για τις διακοπές των υπολοίπων στο ξενοδοχείο του.

Όλα πάνε αισίως και οι επιβαίνοντες διασκεδάζουν, μέχρι που η κόρη του Κόμη Mavis συνειδητοποιεί πως ο πατέρας της έχει ερωτευθεί τη μυστηριώδη καπετάνισσα του πλοίου ονόματι Ericka η οποία κρύβει ένα σημαντικό μυστικό.

fdf

Η αλήθεια είναι πως η ιστορία δεν ξεχειλίζει από πρωτοτυπία και φαίνεται περισσότερο ως μια αφορμή για μια σειρά φαρσικών στιγμιότυπων και παρεξηγήσεων που θα θυμίζουν βουλεβάρτο, κάτι στο οποίο είναι επιρρεπείς οι μεγάλες εμπορικές κυκλοφορίες κινουμένων σχεδίων. Το τρέιλερ είναι σύντομο και δε δείχνει πολλές λεπτομέρειες, πέρα από αστειάκια που πιθανώς να βρουν το στόχο τους σε ένα νεότερο κοινό για το οποίο άλλωστε προορίζεται και το συγκεκριμένο προϊόν. Δυστυχώς, φαίνεται να είναι ακόμη μια από τις πολλές περιπτώσεις όπου μια συνέχεια γυρίστηκε με μοναδικό σκοπό λίγο ακόμη εύκολο κέρδος, χωρίς την ύπαρξη επαρκών ιδεών που θα δικαιολογούσαν τη δημιουργία της. Περιμένουμε να διαψευστούμε ή να επιβεβαιωθούμε.

 

Αν σου άρεσε το Άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου...

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

 

Από Panos
late-work Σε όλους έχει τύχει να αργήσουμε στη δουλειά μας και να χρειάζεται να στείλουμε...
Από Panos
dp2 Με ένα αρκετά οργανωμένο, χιουμοριστικό αλλά και επιθετικό promotion, η συνέχεια του...
Από Panos
oikogeneiaki-giorth Ήταν το 1995 όταν δυο άγνωστοι δανοί σκηνοθέτες, κάποιοι Τόμας Βίντερμπεργκ και Λαρς φον...
Από Panos
nonos Από το πεπρωμένο του δεν μπορεί προφανώς να ξεφύγει κανένας κι αν ήταν ένα πράγμα που μας...
Από Panos
power-love Οι παίκτες του Power Of Love μπορεί να μένουν στο σπίτι του παιχνιδιού μόνο τις ώρες που...

google+