Μετά από 421 ημέρες αποχής από τον αυνανισμό, αυτός ο νεαρός αποκαλύπτει τα αποτελέσματα… [vid]

Friday, 19 January 2018 23:10

aunanismos

Το να ανακαλύπτει ένας νέος το σώμα του είναι ένα φυσιολογικό μέρος της εφηβείας. Παρόλο που κάποιοι (ακόμα και τον 21ο αιώνα εξακολουθούν να) λένε ότι είναι ηθικά λάθος, ο αυνανισμός έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Ωστόσο, υπάρχει ένα κίνημα, που δεν συνδέεται με καμία θρησκεία και το οποίο ενθαρρύνει τα μέλη του να απέχουν από τον αυνανισμό. Έγινε δημοφιλές στον γνωστό ιστότοπο Reddit μετά από ένα post για μια κινεζική μελέτη, η οποία ισχυρίστηκε ότι η αποχή από αυνανισμό θα μπορούσε να αυξήσει την τεστοστερόνη κατά 45%.

Ο Luke Eilers ήταν ένας από τους πολλούς νέους που είδαν το post και αποφάσισαν να δουν πόσο καιρό θα μπορούσαν να απέχουν από τον αυνανισμό.

Ένα από τα μεγάλα κίνητρα για να ενταχθεί στο κίνημα «No Fap Movement» ήταν η συνειδητοποίηση του Luke ότι ήταν εθισμένος στην πορνογραφία. Λέει ότι ένιωθε πολύ ντροπή όταν τελείωνε... την παρακολούθηση βίντεο με πορνογραφικό υλικό. Επίσης λέει ότι υπέφερε γενικότερα στην καθημερινότητά του από έλλειψη κινήτρων, εστίαση και παραγωγικότητα.

"Νιώθω 10% καλύτερα σε όλα"

Ο Luke εξηγεί πώς νοιώθει από τότε που ξεκίνησε το “ταξίδι” του αυτό: “Ο τρόπος που θα το περιγράψω είναι ότι αισθάνομαι 10% καλύτερα σε πολλές παραμέτρους της ζωής μου, όπως κίνητρο, εμπιστοσύνη, ενέργεια, πνευματική διαύγεια”.

Ο ίδιος αποσαφηνίζει ότι έχει κάνει σεξ από όταν ξεκίνησε την αποχή από τον αυνανισμό και έχει δει και πορνό, ωστόσο δεν έχει αυνανιστεί. Λέει ότι εφόσον κανείς εκσπερματίζει με έναν σύντροφο τότε αυτό θεωρείται υγιές.

Αφού ανακάλυψε αυτές τις συμπεριφορικές και φυσιολογικές αλλαγές, ο Luke πήρε το θάρρος να βγαίνει μέσω Skype και να προσφέρει ερασιτεχνική θεραπεία σε άτομα που έχουν εθισμό στο πορνό, κατάθλιψη, κοινωνικό άγχος, ή που απλά θέλουν να μιλάνε για γυναίκες.

Η ενότητα “NoFap” στο Reddit έχει περισσότερους από 285.000 συνδρομητές, που ονομάζονται Fapstronauts, με τους πολλούς εξ' αυτών να υποβάλλουν τις ιστορίες και τα... επιτεύγματά τους.

Είστε έτοιμοι να γίνεται κι εσείς μέλος των... Fapstronauts;

http://www.ladbible.com

 

Αν σου άρεσε το Άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου...

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

 

Από Panos
ioannidis  Την ανατροπή έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης! Ο γνωστός chef της ελληνικής τηλεόρασης, είχε...
Από Panos
koutsopoulos Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη,...
Από Panos
papagiannis Μετά τον πανικό που υπήρξε αυτές τις ημέρες η συνάντηση που όλοι περιμέναμε έγινε και τα...
Από Panos
ntanos-tatouaz Άκρως ανατρεπτική ανακοίνωση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο στον αέρα της Ελένης Μενεγάκη. Ο...
Από Panos
ntanos Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού πέταξε την τηλεοπτική του βόμβα, στη συνέχεια δέχτηκε πιο...

google+