Αυτό το μοντέλο παραδέχτηκε ότι ένιωσε ευτυχία αφού πήρε (τουλάχιστον) 15 κιλά

Saturday, 14 October 2017 13:15

montelo

H σχέση μιας γυναίκας με τη ζυγαριά συνεχίζει να καθορίζει την καθημερινή της διάθεση και τελικά την ψυχοσύνθεση της. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα. 

Πόσες φορές έχετε κατέβει από τη ζυγαριά και πιάνετε τον εαυτό σας να μοιρολογεί πάνω από ένα νούμερο κατά τη διάρκεια της ημέρας; Είτε ήταν ένας αριθμός που περιμένατε, είτε που σας σόκαρε, το σκέφτεστε. Μπορεί όταν κάθεστε και νιώθετε -ίσως- το λίπος που μαζεύετε στην κοιλιά σας, μπορεί όταν περπατάτε στο δρόμο και νιώθετε τους μηρούς σας να εφάπτονται με την κίνηση, μπορεί την ώρα που νιώθετε το στομάχι σας να γουργουρίζει από την πείνα, μπορεί την ώρα που πέφτετε για ύπνο και ελπίζετε το επόμενο πρωί να σας βρει με λιγότερα γραμμάρια (και άρα καλύτερη διάθεση). Κι όλα αυτά επειδή οι περισσότερες γυναίκες υποκινούνται από το mindset «Όσο λιγότερο ζυγίζω, τόσο πιο ευτυχισμένη νιώθω». 

Νομίζω ότι (ακόμα τουλάχιστον) δεν υπάρχει θηλυκό πλάσμα πάνω στον πλανήτη που να έχει καταφέρει να βγει από αυτό το φαύλο κύκλο. 

Η αλήθεια που δυσκολευόμαστε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι ισχύει είναι πως το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά είναι απλά ένας αριθμός. Δεν είναι η προσωπικότητα, η ικανότητα σας να είστε καλή μητέρα, το δημιουργικό σας μυαλό, τα χαρίσματα και τα χαρακτηριστικά για τα οποία σας αγαπούν οι φίλοι σας, οι δυνάμεις που έχετε μέσα σας για να αντιμετωπίζετε τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα της ζωής, δεν είναι καν η αυτοπεποίθηση σας και ούτε θα έπρεπε να την επηρεάζει. 

Αν όλα αυτά σας ακούγονται απλώς σαν μια ωραιοποιημένη θεωρία χωρίς κανένα ρεαλιστικό αντίκρισμα, το παράδειγμα αυτού του μοντέλου και ακτιβίστριας σε θέματα body-positive ίσως σας πείσει για το αντίθετο. 

Πριν από 5 χρόνια, η Khrystyana προσπαθούσε με κάθε τίμημα να αδυνατίσει για να «χωρέσει» στη βιομηχανία της μόδας, μέχρι που άλλαξε εντελώς τον τρόπο σκέψης της. 

Δες πως ήταν και πως είναι σήμερα αυτό το μοντέλο στο bovary.gr

 

Αν σου άρεσε το Άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου...

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

 

Από Panos
hereditary  Σε μια –κατά γενική ομολογία– μάλλον χλιαρή χρονιά για το μεγαλύτερο αμερικανικό...
Από Panos
gabriella Για την εμπλοκή του ονόματος της σε ταινία πορνό μίλησε η πρώην παίκτρια του reality Power...
Από Panos
nun Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε η πρώτη...
Από Panos
kallidis Στο ξεκίνημα της μαγειρικής στο Πρωινό της Τετάρτης, ο Βασίλης Καλλίδης αιφνιδίασε τους...
Από Panos
magku Ανατροπή είχαμε στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef! Οι Γιώργος Φασιλής και...

google+