Είστε έτοιμος να αποκτήσετε τέλειο σώμα; Η απάντηση είναι Coolsculpting

Friday, 02 December 2016 10:42

fd

Η θεραπεία Coolsculpting έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα που έχουν ανεπιθύμητο λίπος σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Αντίθετα από ότι μια χειρουργική επέμβαση με στόχο την απώλεια κιλών (όπως για παράδειγμα το γαστρικό by pass) το Coolsculpting δεν είναι λύση αδυνατίσματος για υπέρβαρους. Οι ιδανικοί υποψήφιοι έχουν τοπικό λίπος που θέλουν να εξαλείψουν αλλά δεν θέλουν να κάνουν χειρουργική λιποαναρρόφηση. Το Coolsculpting αφαιρεί το τοπικό πάχος χωρίς χειρουργείο με μια μόνο συνεδρία.

Το CoolSculpting μπορεί να μειώσει το πάχος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός μου;

Η θεραπεία CoolSculpting είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης με έγκριση του FDA για να εξαλείψει το επίμονο λίπος στις εξής περιοχές: κοιλιά, περιφέρεια (το λεγόμενο muffin top ή love handle), το εσωτερικό των μηρών, το εξωτερικό των μηρών, κάτω από τους γλουτούς (λέγεται banana roll), το εσωτερικό των μπράτσων, το διπλοσάγονο, το λίπος στη γραμμή του σουτιέν, στα γόνατα και σε κάποιες περιπτώσεις το επιπλέον λίπος που αποθηκεύεται στο ανδρικό στήθος.

Πόσο χρόνο διαρκεί η θεραπεία; Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Η θεραπεία του CoolSculpting εξατομικεύεται στους στόχους του κάθε ατόμου. Η διάρκεια της θεραπείας ποικίλλει, και εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών που θα αντιμετωπιστούν. Κατά μέσο όρο η θεραπεία διαρκεί περίπου μια ώρα, όταν όμως αντιμετωπίζουμε παραπάνω από ένα σημεία του σώματος, δηλαδή παραδείγματος χάρη άνω και κάτω κοιλία, τότε απαιτείται ο διπλάσιος χρόνος. Η κλινική CoolSculpting του MC Medical Center είναι η μοναδική στην Ελλάδα που διαθέτει δύο συσκευές, και η μοναδική που μπορεί να αντιμετωπίσει δύο περιοχές ταυτόχρονα.

Με ενοχλεί πολύ το διπλοσάγονο που έχω. Μπορεί το CoolSulpting να με βοηθήσει να το χάσω;

Φυσικά! Η θεραπεία CoolSculpting αντιμετωπίζει το ορατό λίπος κάτω από το πιγούνι και προς το λαιμό. Παγώνοντας το λίπος στο διπλοσάγονο είναι εξίσου εύκολο και ανώδυνο όπως στα άλλα σημεία του σώματος. Βάση ιατρικού πρωτοκόλλου είναι η μόνη περιοχή η οποία χρειάζεται δύο συνεδρίες. Χωρίς χειρουργείο, χωρίς βελόνες και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Που πηγαίνει το λίπος; Είναι τα αποτελέσματα μόνιμα;

Από τη στιγμή που τα λιποκύτταρα έχουν κρυσταλλοποιηθεί, δηλαδή έχουν παγώσει, οδηγούνται σε απόπτωση (βιολογικός θάνατος) και με φυσική διαδικασία αποβάλλονται από το σώμα. Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται οριστικά, για πάντα.

Η μέθοδος CoolSculpting είναι ασφαλής;

Το CoolSculpting είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης με την έγκριση του FDA. Υπάρχουν περισσότερες από 50 δημοσιευμένες κλινικές μελέτες σχετικά με τις επιτυχείς εκβάσεις 4.000 Coolsculpting θεραπειών, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 2.500.000 θεραπείες σε όλο τον κόσμο. Με εκατομμύρια εκτελεσμένες θεραπείες, με κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν τόσο την ασφάλεια όσο και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου, αποτελεί τη νούμερο 1 μέθοδο κρυολιπόλυσης παγκοσμίως.

Μπορώ να επιστρέψω άμεσα στις δραστηριότητές μου μετά τη θεραπεία;

Βεβαίως και μπορείτε, και αυτό είναι ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του CoolSculpting. Καθώς είναι μη χειρουργική διαδικασία, επιστρέφετε στην εργασία σας και στο καθημερινό σας πρόγραμμα αμέσως μόλις ολοκληρώσετε τη συνεδρία. Σκεφτείτε το σαν να είχατε κάνει ένα διάλλειμα για γεύμα εργασίας το οποίο διήρκησε λίγο παραπάνω, ή μια μεγάλη βόλτα στο πάρκο.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Οι αλλαγές θα είναι ορατές περίπου τρεις εβδομάδες μετά τη θεραπεία. Η πιο έντονη όμως αλλαγή θα φανεί μετά από δύο μήνες. Το σώμα σας θα συνεχίσει να αποβάλλει τα λιποκύτταρα από τέσσερις έως έξι μήνες μετά τη συνεδρία.

Συμπληρώστε το online ερωτηματολόγιο εδώ και κερδίστε μια δωρεάν αξιολόγηση.
Coolsculpting Clinic: Λ. Ποσειδώνος 77, Άλιμος, τηλ.: 2111088444

 

Αν σου άρεσε το Άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου...

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

 

Από Panos
conjuring3 Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, βγήκε η είδηση ότι η Warner...
Από Panos
venom  To ολοκαίνουριο trailer του Venom μόλις κυκλοφόρησε! Η δημοσιοποίησή του έγινε πριν...
Από Panos
pwer-love Η Τζούλια Καραγιάννη, η παίκτρια του Power of Love που έχει απασχολήσει...
Από Panos
spuropoulou Οι παίκτες κλήθηκαν να μεταμφιεστούν σε άλλους παίκτες μέσα στο σπίτι και να υποδυθούν μια...
Από Panos
sharp-objects Η Έιμι Άνταμς ακολουθεί τα βήματα των συναδέλφων της και περνά από τη μεγάλη στη...

google+