Ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ και γιατί

Friday, 18 May 2018 23:00

sex

Σεξ. Το αγαπάς, Για την ακρίβεια, το λατρεύεις. Είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι. Κι όπως όλα τα παιχνίδια, έτσι κι εκείνο έχει τους δικούς του κανόνες για να μην σου βγει ξινή η διασκέδαση.

Οι κίνδυνοι που ενέχει και πρέπει να λάβεις καλά υπόψιν προτού τα δώσεις όλα, είναι πολλοί και διαφορετικοί: από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες μέχρι και πολύ δυσάρεστο «σπάσιμο»του πέους (ω ναι, μπορεί να συμβεί κι αυτό). Μάλιστα, σε ό,τι αφορά στο τελευταίο, σύμφωνα με κάποιες μελέτες, είναι πιθανότερο να συμβεί σε περιπτώσεις εξωσυζυγικού σεξ, επειδή στην απιστία κάνεις σεξ παντού, εκτός από το κρεβάτι το σεξ και σχεδόν πάντα βιαστικά.

Έρευνα από την Βραζιλία που δημοσιεύτηκε στην Daily Star αποκαλύπτει και βαθμολογεί τις στάσεις που είναι και οι πιο επίβοφες να τραυματιστεί «ο καλύτερός σου φίλος».

Η καουμπόισσα ε ξαπλωτό

Σου φαίνεται άβολη στάση; Ίσως φταίει το ότι όντως είναι. Το γεγονός ότι εκείνη γέρνει προς τα πίσω, ενώ είναι από πάνω, κάνει το πέος σου να παίρνει μία πολύ λάθος κλίση, η οποία μπορεί να προκαλέσει ακόμη και μόνιμη κύρτωση κάθε φορά που ερεθίζεσαι.

Στα τέσσερα

Κι όμως, μιλάμε για την στάση που αποτελεί όχι μόνο μία από τις πιο κλασσικές αλλά και την πιο αγαπημένη και ταυτόχρονα πιο μισητή της Αμερικής, που ευθύνεται για το 29% των καταγμάτων πέους.

Το pogo stick

 
 

Την έχεις πιθανότατα δει και μάθει από το πορνό όπου ο τύπος κάνει σεξ με την κοπέλα στα όρθια ενώ εκείνη έχει τυλίξει γύρω του τα πόδια της, ή αλλιώς η «Ακατόρθωτη Στάση Για Τους Ανθρώπους Με Φυσιολογικές Αναλογίες». Εκτός του ότι στην πραγματικότητα δεν είναι όσο σέξι φαίνεται, μπορεί να κάνει μεγάλο κακό στη μέση σου με αποτέλεσμα να την ρίξεις κάτω.

Εκείνη από πάνω

Η συγκεκριμένη στάση ευθύνεται για το 50% των καταγμάτων πέους, κυρίως επειδή σε αυτή τη θέση η παρτενέρ σου δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση και τη δύναμη που ασκεί πάνω του.

askmen.gr

 

Αν σου άρεσε το Άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου...

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

 

Από Panos
power Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η κόντρα που έχει αναπτυχθεί στο Power of Love ανάμεσα...
Από Panos
tsepanis Ένας από τους πιο sexy παίκτες του φετινού Survivor, ο Κωνσταντίνος...
Από Panos
power-love Ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη είναι ένα από τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν στο σπίτι...
Από Panos
satti Η Μαρίνα Σάττι κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους και ξαφνικά… ο τρόμος ζωγραφίζεται στο...
Από Panos
kagia Η Βίκυ Καγιά είναι από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz... Ωστόσο, τι...

google+