Γιατί οι millennials αυνανίζονται περισσότερο από τους υπόλοιπους

Wednesday, 16 May 2018 23:21

millenials

Υπάρχουν πολλοί και αρκετά καλοί είναι η αλήθεια λόγοι για να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ και ξέρω πως ακόμη κι αν δεν το παραδεχθείς ποτέ, το κάνεις. Και υπάρχει μία ακόμη απόδειξη πως δεν χρειάζεσαι να ντρέπεσαι γι' αυτό, καθώς δεν είσαι μόνος.

Μία μεγάλη έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό της εταιρείας sex toys Tenga αποκαλύπτει πως πάνω από το 50% των νεαρών millennials αυνανίζονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα - αριθμός που ξεπερνά οποιαδήποτε άλλη κοινωνική και ηλικιακή ομάδα. Μάλιστα, στις ΗΠΑ των ποσοστό αυτών που κάνουν δουλίτσα σόλο φτάνει το 92% των αντρών και το 76% των γυναικών.

Στην έρευνα συμμετείχαν περίπου 13.000 άτομα και εκτός από τους καθαρούς αριθμούς προέκυψαν και κάποια ακόμη ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Όπως ας πούμε το ότι ενώ όλοι το κάνουν, λίγοι έχουν το θάρρος να το μοιραστούν με τους συντρόφους τους (συγκεκριμένα μόλις το 15% στις ΗΠΑ και το 11% στην Ευρώπη)

Από τα πιο ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας ήταν το υψηλό ποσοστό όσων χρησιμοποιούν βοηθήματα και gadgets για να αυνανιστούν (σχεδόν το 53%) αλλά και η αιτιολογία που έχουν κάθε φορά για την πράξη αυτοϊκανοποίησης: από ψυχική ανακούφιση και εκγύμναση μέχρι για να τους πάρει ευκολότερα ο ύπνος.

askmen.gr

 

Αν σου άρεσε το Άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου...

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

 

Από Panos
power Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η κόντρα που έχει αναπτυχθεί στο Power of Love ανάμεσα...
Από Panos
tsepanis Ένας από τους πιο sexy παίκτες του φετινού Survivor, ο Κωνσταντίνος...
Από Panos
power-love Ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη είναι ένα από τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν στο σπίτι...
Από Panos
kagia Η Βίκυ Καγιά είναι από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz... Ωστόσο, τι...
Από Panos
satti Η Μαρίνα Σάττι κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους και ξαφνικά… ο τρόμος ζωγραφίζεται στο...

google+