Αποκλειστική Συνέντευξη : Μέλιsses @ tuned.gr

Thursday, 19 May 2011 01:00

melissesΟι Μέλιsses βρήκαν τη  “βασίλισσά” τους , την αγαπημένη τους  Ήβη Αδάμου και μας  απογειώνουν με τη συνεργασία-έκπληξη .


Το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Κράτα τα μάτια σου κλειστά» σε μουσική και στίχους του αγαπημένου  συγκροτήματος θα γίνει το τραγούδι του καλοκαιριού .
Με αφορμή το νέο τους single συναντήσαμε το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας και μας μίλησαν για τη συνεργασία τους με την Ήβη , την καινούρια δουλειά που ετοιμάζουν αλλά και για το ...καλοκαίρι.

 

0620-big


- Ολοκαίνουριο single,άκρως καλοκαιρινό και μάλιστα ντουέτο. Μιλήστε μας γι αυτό.
Χρήστος: Έχει τίτλο "Κράτα τα μάτια σου κλειστά", ελπίζουμε να αρέσει στον κόσμο, είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάναμε την συνεργασία με την Ήβη, έδωσε έναν άλλο αέρα στο τραγούδι και ελπίζουμε να παίξει σε πολλά clubs και να γίνει  το καλοκαιρινό Ηit.


- Πώς προέκυψε η συνεργασία με την Ήβη ? Ήταν ένα κομμάτι που γράφτηκε πάνω στην Ήβη?
Θάνος : Το τραγούδι έχει αρχίσει από μια ιδέα του Παντελή…
Παντελής : Πέρυσι που εμφανιζόμασταν  με τον Γιάννη Πλούταρχο  έπαιζε ο Θάνος  μέχρι να βγούμε  διάφορες μελωδίες και  σε κάποια φάση  βάζουμε τη μελωδική γραμμή του ρεφρέν και ξεκινάει ο στίχος κατευθείαν "Κράτα τα μάτια σου κλειστά" ,  τους υπόλοιπους τους βρήκαμε στην πορεία , και έτσι αρχίσαμε να δουλεύουμε σιγά σιγά .... το είχαμε πάρει πολύ θερμά ότι μπορεί να βγει πολύ δυνατό κομμάτι, μετά  κάποια στιγμή σταματήσαμε να το δουλεύουμε , το ξαναπιάσαμε και βγήκε το αποτέλεσμα που ακούτε.


Εν τω μεταξύ πριν δύο μήνες ξεκινήσαμε να μιλάμε για το τι θέλουμε να κάνουμε το καλοκαίρι  και είπαμε ότι θέλουμε και φέτος περιοδεία , σκεφτήκαμε επίσης ότι θα ήταν ωραία να ήταν και μια κοπέλα μαζί μας στην περιοδεία , το όνομα της Ήβης είχε πέσει , γιατί είναι από τα ονόματα που πάνε πολύ καλά από πέρυσι που πρωτοεμφανίστηκε . Τυχαία έγινε  πρόταση και από την εταιρεία της Ήβης , έγινε μια κουβέντα και με την δικιά μας εταιρεία , κάτσαμε το δουλέψαμε , το παρουσιάσαμε στην Ήβη και την εταιρεία της ,τους άρεσε και βγάλαμε αυτό το όμορφο  τραγούδι.


- Με τρεις λέξεις πώς θα περιγράφατε την Ήβη?
Ιάκωβος : Δύσκολο να πεις μόνο τρεις λέξεις για να περιγράψεις την Ήβη.
Χρήστος : Σίγουρα είναι πάρα πολύ θετική και ταλαντούχα κοπέλα, παρόλο που είναι  πολύ μικρή ,  άλλες δεν έχουν καταφέρει όλα αυτά που έχει καταφέρει εκείνη , είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα, όλα τα πιτσιρίκια τρελαίνονται για αυτήν και δεν είναι τυχαίο, , έχει κάνει πράγματα, έχει ξεχωρίσει,

Ιάκωβος : Έχει πολύ ωραία φωνή , έχει δουλέψει αρκετά για την ηλικία της και είναι πολύ τιμητικό αυτό, προσεκτική, κοιτάει της κινήσεις, είναι επαγγελματίας ,
Παντελής : και πολύ ευχάριστη , δηλαδή εμείς περάσαμε πολύ καλά στα γυρίσματα.


 

-Εσείς σε ποια πράγματα «κρατάτε τα μάτια σας κλειστά»?
Χρήστος : Εμείς προσπαθούμε τα έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά γενικά ..., 
Θάνος : εκτός και αν είναι κάποια ερωτική σκηνή (γέλια) στις ερωτικές σκηνές είναι καλό να τα έχεις κλειστά είναι πιο…
Παντελής : To "Kράτα τα μάτια σου κλειστά " επειδή αναφέρεται στο πρώτο φιλί, στο φιλί τα κλείνεις για να νιώσεις όλα τα υπόλοιπα , τις υπόλοιπες αισθήσεις που κυριαρχούν όταν δίνεις ένα φιλί .


- Νέα ολοκληρωμένη δουλειά πότε να περιμένουμε ? Έχετε έτοιμο υλικό και αν ναι σε τι ύφος θα κινείται?
Θάνος : Το υλικό που έχουμε είναι σχεδόν έτοιμο ,  είμαστε σε συζητήσεις με την εταιρεία για το πότε θα το βγάλουμε .
Παντελής : Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει κάτι.Όσον αφορά  το ύφος,  έχει  διάφορα πράγματα τα οποία δεν δοκιμάσαμε πολύ στο πρώτο cd , θα είναι  "Μέλιsses" ,  απλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι λίγο πιο ώριμο το υλικό και το αργότερο που θα κυκλοφορήσει είναι τον Οκτώμβριο , μπορεί και νωρίτερα.
Χρήστος :  Το έχουμε δώσει στην εταιρεία , το έχουμε συζητήσει , έχουμε πάνω κάτω επιλέξει απλά πάντα γίνονται προσθήκες και  καινούργιες προτάσεις μέχρι  να καταλήξουμε.
Θάνος :  Επειδή θέλουμε να βγάλουμε μια ωραία δουλειά που θα ακούγεται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι  κάνουμε προσθαφαιρέσεις ακόμα.
Παντελής :  Θα είναι μέχρι 12 κομμάτια για να μην χαθεί και η ουσία,  πλέον κάνουμε μόνοι μας την μίξη και την παραγωγή στον δικό μας χώρο που έχουμε φτιάξει και τα δουλεύουμε μονοι μας τα κομμάτια . Παράλληλα έχουμε τις πρόβες για την καλοκαιρινή περιοδεία οπότε μας έχουν πέσει λίγο όλα μαζί.


- Απ ότι μαθαίνω θα εμφανιστείτε και στα Mad Awards. Τι μπορείτε να αποκαλύψετε για τους αναγνώστες μας?
Tο σίγουρο είναι ότι θα είναι ντουέτο αλλα είναι  υπό συζήτηση με ποιον καλλιτέχνη θα είναι με τι κομμάτι θα βγούμε . Συζητάμε και για διασκευή η μήπως κάνουμε κάποια παράξενη διασκευή.


- Το καλοκαίρι του 2011 είναι προ των πυλών. Τι θα περιλαμβάνει για τις Μέλιsses?
Ιάκωβος : Ευελπιστούμε να κάνουμε μια μεγάλη περιοδεία όπως πέρυσι , να γυρίσουμε όσα πιο πολλά μαγαζιά και clubs μπορούμε  και να κάνουμε αυτό που μας αρέσει περισσότερο.

 

0225-big


- Κάποια εμφάνιση άμεσα θα κάνετε ή  πάτε κατευθείαν για περιοδεία?
Παντελής : Γενικότερα κάναμε μια δίμηνη παύση τον Απρίλιο και τώρα τον Μάιο γιατί έχουμε επικεντρωθεί   στο cd μας .
Ιάκωβος : Γενικά είναι μια μεταβατική περίοδος για μαγαζιά και μουσική, κλείνουν τα χειμωνιάτικα ανοίγουν καλοκαιρινά οπότε και εμείς τώρα εστιάσαμε στο θέμα του album.


-Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός ?
Ιάκωβος : Κυκλάδες
Θάνος : Eξωτερικό
Xρήστος : Kυκλάδες 
Παντελής : Κυπαρίσσι Λακωνίας και Κυκλάδες.

mel


-  Ποιο είναι το καλύτερο ή το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι που θυμάστε?
Iάκωβος : Της μπάντας το περσινό  καλοκαίρι  ήταν πραγματικά εκπληκτικό και πλούσιο,..
Παντελής : Eντυπωσιακό , γίνανε κάποιες συναυλίες που ήταν φοβερές , για παράδειγμα  η Καστοριά...
Ιάκωβος :  το Αmita Μotion Τour και γενικά και μικρά και μεγάλα live τα οποία είχανε κάτι είτε απρόοπτο , είτε εντυπωσιακό αλλά είχαμε και ένα τραγούδι το οποίο έπαιζε και πιστεύω θα παίζει  ακόμα , οπότε τι πιο εντυπωσιακό από το περσινό καλοκαίρι.


- Θα θέλαμε να κλείσουμε με μια ευχή σας προς τους αναγνώστες μας και τους θαυμαστές σας.
Θάνος : Να κρατάνε τα μάτια τους ανοιχτά, εκτός από τις ερωτικές σκηνές πάντα (γέλια), και να έχουν και τα αυτιά τους ανοιχτά και τα μάτια τους φυσικά γιατί πολλοί τα έχουν κλειστά και  νομίζουν ότι τρώμε σανό τόσα χρονια...
Χρήστος :  απλά να μην ταυτίζονται με αυτήν την μιζέρια γιατί αυτό είναι που μας ρίχνει ακόμα πιο χαμηλά. Αλλά γενικά ο κόσμος το παλεύει και αντιδρά αλλά υπάρχει και γύρω μας πολύ κλάψα, εμείς αυτήν την κλάψα δεν την θέλουμε και κλάψα και στην μουσική και παντού και μας την παρουσιάζουν, τους συμφέρει να μην κάνουμε πράγματα.
Παντελής : Anyway ,καλό καλοκαίρι να έχουμε να περάσουμε όμορφα, να κάνουμε όλοι ένα μικρό διάλειμμα να περάσουμε καλά και να γουστάρουμε
Iάκωβος : Yγεία , έρωτα και πολλές συναυλίες
Χρήστος: Ότι και να συμβαίνει γύρω σου η ζωή είναι μία και πρέπει να την περάσεις όσο πιο καλά γίνεται
Παντελής: Η ζωή είναι κάθε μέρα πρεμιέρα,  δεν είναι ποτέ πρόβα.

 

Απολαύστε ξανά το teaser video που ετοίμασε  η ομάδα του tuned.gr για τις Μέλιsses

 

Αν σου άρεσε το Άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου...

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

 

Από Panos
rain Έξι χρόνια αφού ένας θανατηφόρος ιός που μεταφέρεται με τη βροχή έχει εξαφανίσει σχεδόν...
Από Panos
quiet-place Οι ταινίες τρόμου έχουν καταφέρει να προσφέρουν πολλές δυνατές στιγμές,...
Από Panos
conjuring3 Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, βγήκε η είδηση ότι η Warner...
Από Panos
venom  To ολοκαίνουριο trailer του Venom μόλις κυκλοφόρησε! Η δημοσιοποίησή του έγινε πριν...
Από Panos
athina-power Έδειξε το διαβατήριό της σε Instagram live! Η Αθηνά Χρυσαντίδου, η παίκρια του...

google+