Ο Γιώργος Μπαβέλης μιλάει αποκλειστικά στο tuned.gr : "Mου αρέσει να είμαι ο κυνηγός"

Monday, 04 April 2011 18:45

mpavelis

O Γιώργος Μπαβέλης είναι ένα διεθνούς φήμης μοντέλο που έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας.Ανάμεσα στις συνεργασίες του ειναι και αυτές με το Λάκη Γαβαλά αλλά και το Μάκη Τσέλιο...Τα τελευταία χρόνια κάνει επιλεκτικές δουλειές κυρίως στο εξωτερικό ενώ εργάζεται ως υπεύθυνος σε ένα από τα καλύτερα bar -restaurants της πόλης ,το Mamacas...Toν συναντήσαμε ένα βραδάκι Τετάρτης..ήταν άμεσος ,φιλικός ,ειλικρινής και μας μίλησε για την παρακμή του χώρου του,πώς περναει τον ελεύθερο του χρόνο αλλά και αν έχει δεχθει ανήθικες προτάσεις...

 

Η συζήτηση μας με το Γιώργο ξεκίνησε με τις δυσκολίες του χώρου και γιατί έχει αφήσει πίσω του το modeling ,κυρίως στην Έλλαδα...

" Ασχολούμαι μόνο με το εξωτερικό.Δεν μετάνιωσα ποτέ.... δουλεύω μόνο στο εξωτερικό,  έχω τους πελάτες μου , ήμουν ένα χρόνο Αμερική, ένα χρόνο Ασία, κατάλαβες;"

-Ναι αλλά όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί που είχες αποκτήσει εδώ στην Ελλάδα που δείχνεις σαν να τους απαρνιέσαι?
Δεν τους απαρνιέμαι ... το έχουν καταλάβει επειδή ξέρουν τι άνθρωπος είμαι ,..  δεν σνομπάρω αλλα δεν μου προσφέρει πλέον κάτι η Ελλάδα .... για παράδειγμα να πάω να κάνω έναν κατάλογο και να πληρωθώ 12 ώρες 200-300 euro.... δεν αξίζει και να τα πάρω και μετά από 4 μήνες.


-Δηλαδή ισχύει ότι ακούγεται σε όλα τα μοντέλα ότι τα παίρνεις μετά από πολύ καιρό εφόσον βγει η καμπανια ?
Ε φυσικά .... τώρα για να μην φέρω παράδειγμα ότι όχι μονο εγώ αλλα και πολλά παιδιά από διαφημιστικές εταιρείες που δηλωσαν πτώχευση και δεν μας πληρώσανε και όχι λίγα χρήματα αλλα χρήματα αρκετά καλά ... Όταν  άρχισα εγώ  σε 3-4 μήνες πληρωνόμασταν αλλα και τότε αυτό το διάστημα έπρεπε όπως είπα να πληρώσουμε ενοίκια ταξίδια διατροφές γυμναστήρια και πολλά αλλα έξοδα.

-Δεν έχω ακούσει και κάποιον που να ζει απολειστικά από το modeling.
Κοίταξε να δεις ... εγώ το έκανα 6-7 χρονια και δόξα τω θεω μάζεψα λεφτά, τα έριξα πάνω σε μια δουλειά , αποφάσισα να κρατήσω μονο το εξωτερικό μονο και μονο επειδή εκεί πάω ,με ξέρουνε, πληρώνομαι , με σέβονται , τους ευχαριστώ και φεύγω και είμαι πολύ καλά.... έχω πλέον μια συγκεκριμένη δουλειά που κάνω .... εδώ στο mamacas έχω την βάση μου.


-Εδώ στο mamacas είσαι pr , τι ακριβώς κάνεις?
Είμαι υπεύθυνος...και στο restaurant  και στο club.


-Στο εξωτερικό ποιός σου κλείνει δουλειές ? έχεις κάποιο manager που τα κανονίζει όλα αυτά?
Έχω εδώ την manager την Ξενια  Κοντού , ήμουνα παλιά στο Εlit, άλλαξα ,τώρα είμαι με την Ξενια και έχω σε κάθε χωρα το πρακτορείο μου και όταν προκύπτει κάτι πάω.


-Περνάς και από casting πλέον η όχι?
Στο εξωτερικό πλέον είναι διαφορετικά τα πράγματα .Για παράδειγμα κάποτε πήγαινες σε ένα casting και ήμασταν 50 άτομα και βρέθηκα το 2010 στη Γερμανία σε casting και ήταν 300 άτομα και σηκώθηκα και έφυγα.Έχουνε γίνει όλοι πλέον μοντέλα , τραγουδιστές , ηθοποιοί... είναι πλέον παρα παρα πολλοί.

-Πιο παλιά για να γίνει γνωστός κάποιος πέρναγε από κάποια στάδια..
Πλέον για να γίνει κάποιος γνωστός γίνεται  εύκολα  αλλα γίνεσαι και πολύ ευκολα αγνωστος και εύκολα μπορείς και να πέσεις στην λούμπα.


-Ο φακός έχει κάψει πολλούς....
Παρα πολλούς έχει ανεβάσει  αλλα έχει κάψει και πολλούς.


-Δεν παίζει ρολο και οι επιλογές που κανεις  σαν μοντέλο σαν τραγουδιστής κλπ...?
Σίγουρα  ναι ... πιστεύω ότι είναι και οι επιλογές που κανεις .Εγώ γενικά ήμουνα ανθρωπος που με τα μικρόφωνα και αυτά δεν ήμουνα και πολύ π.χ φεύγω από ένα show και με το που έβλεπα μικρόφωνο έτρεχα να φύγω , δεν είναι για μένα , δεν το είχα γενικά και μ αρεσει το πιο low profile γιατί δεν θέλω να νομίζουν ότι μπορούν να μπούν μέσα στην ιδιωτική μου ζωή ,κάποια πράγματα θέλω να τα κρατάω για την πάρτυ μου.


-Τι πιστεύεις ότι φταίει και άλλαξε τόσο η εποχή για τα μοντέλα ...δηλαδή μετά το '90 γινόντουσαν star τα μοντελα , τωρα οι τραγουδιστές,,, έβλεπες τότε η Μπαλατσινού , η Κουλιανού .... τα τελευταία χρονια δεν ακούς σχεδόν τίποτα, Πώς το  σχολιάσεις?
Πληθώρα παιδιά πια,,, τότε ήταν 10 συγκεκριμένοι. Άμα κάτσουμε και τους μετρήσουμε αυτοί  που δούλευαν τότε ήταν 20-30 γυναίκες και 10 άντρες ...πλέον μετά από κει το 2000 ξέφυγε η κατάσταση.


-Οι managers φταίνε σε αυτό...
-Ναι σίγουρα.


-Τα τελευταία χρονια εμένα η μονη που μου έχετε στο μυαλό είναι η Δούκισσα Νομικού που και πάλι αυτή κάνει κάτι άλλο σαν παρουσιάστρια αλλα πιστεύω άξιζε που υπήρχε στον χώρο.
Ναι φυσικά άξιζε και πάλι σου λέω είναι και πάλι 10 με 20 άτομα πάλι που περνούν λεφτά και κάνουνε και πράγματα αλλα δεν μπορεί πλέον να σε πληρώσει το σύστημα ,  δεν πληρώνει το σύστημα....βλέπεις για παράδειγμα δεν γίνονται σίριαλ,  οι ηθοποιοί δεν έχουνε να δουλέψουνε και  το έχουνε ρίξει όλοι στο θέατρο που το θέατρο δεν πληρώνει.


-Εσύ γενικά πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το μοντελινγκ?
Εγώ εφυγα για Αμερική το 2004... ξεκίνησα από εκεί σε ένα πρακτορείο,  έκατσα 3 μήνες στο Μαϊάμι, 4 στη Νέα Υόρκη , κατέβηκα εδώ και μετά άρχισε όλο το θέμα.


-Δηλαδή δεν έγινε όλο αυτό που λένε ότι σε είδε κάποιος στο δρόμο και τους πρότειναν κάτι ?
Όχι, όχι καμία σχέση. 


-Ναι αλλα με το να έχεις κάποιον να σε προωθεί έχεις περισσότερες ευκαιρίες..
Κοίταξε.... όταν γύρισα εδώ είχα τον Εlio, και με τον Εlio που δούλεψα 4-5 χρονια δεν είχα κανένα παράπονο , με βοηθησε πιστεύω και εγώ τον βοήθησα , απλά μετά κλείνεις έναν κύκλο και αλλάζεις , πέρασα  καλά δεν έχω παράπονο εγώ προσωπικά αυτός μπορεί να έχει γιατί έφυγα .


-Φίλους έχεις κρατήσει από το χώρο?
Ναι , έχω κρατήσει... κολλητός μου είναι ο Μάριος ο Λέκκας, ο Κώστας  Γκρέκας - συνεργαζόμαστε και εδώ στο μαγαζί -με τον Σπαλιάρα ,το Νίκο  Παπαδάκη ... δεν έχω κανένα πρόβλημα μιλάω με όλους και με τον Μάνικα με όλους.


-Δηλαδή στην Ελλάδα δεν κανεις ούτε επιλεκτικές δουλειές καθόλου?
Αν είναι κάτι παρα πολύ καλο  θα το κάνω.


-Σε επίπεδο φωτογράφισης ή επίπεδο πασαρέλας - στυλ fashion week- που γίνεται πλέον στην Ελλάδα?
Ε όχι πασαρέλα νομίζω έχει  τελειώσει σε fashion week μου κάνανε κάποια πρόταση αλλα δεν ήμουνα και γω ίσως στην φάση μου να το κάνω.


-Το κίνητρο για σένα ποιο είναι? Είναι το οικονομικό?
Όχι δεν είναι το οικονομικό ,δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα λεφτά ,"μαρεσει" να είναι και κάτι ποιοτικό χρειάζεται και λίγη ποιότητα.


-Γενικά στο χώρο οι φήμες που ακούγονται για ναρκωτικά , σεξουαλικές παρενοχλήσεις όλα αυτά ήταν φρένο για σένα?όταν ξεκίνησες την πορεία σου σου τι συνάντησες από όλα  αυτά...?
Όταν ένας χώρος είναι στα φώτα της δημοσιότητας πάντα υπάρχουν αυτά και "φαίνονται" ακόμα περισσότερο και ακούγονται ακόμα περισσότερο,


-Αλλιώς όμως δεν είναι να το ακούς και αλλιώς να το βιώνεις?
Αν το ακούς και μετά το βιώνεις σου έρχεται λίγο πιο μαλακά.


-Εσύ το βίωσες καθόλου στην πορεία σου?
Ναι το  έχω περάσει , αλλα πιο πολύ στο εξωτερικό και από μεγάλους σχεδιαστές μάλιστα και έχω δει και φίλους μου  που ήταν τόσο φιλοδοξοι που υποκύψανε ...όταν κάποιος μπορεί να το κάνει και μπορεί μετά το βραδυ να ξαπλωσει στο κρεβάτι του και να μην πέφτει το ταβάνι με γεια του με χαρά του , ας το κάνει , εγώ έχω πρόβλημα με αυτό το πράγμα .


-Δηλαδη  μπορεί να σε εμποδίσει ένας μεγάλος σχεδιαστής  από το να προχωρήσεις?
Ναι  εγώ  το έχω ζήσει δυο φορες αυτό το πράγμα στο εξωτερικό .


-Σου έκανε ζημια θες να πεις?
Δεν μου έκανε ζημια αλλα μπορούσα να πάρω την δουλειά και επειδή δεν έγινε αυτό που ήθελε να γίνει τελικά δεν πήρα την δουλειά.

-Απλά σε απέρριψε , δεν είπε λόγια άσχημα για σένα και σε άλλους σχεδιαστές?
Όχι όχι.Οι σχεδιαστές όταν  είναι 50-60 χρονων και βλέπει τα 19χρονα , είτε αγοράκια είτε κοριτσάκια , και μπορεί να εκμεταλλευτεί ένα πράγμα θα το κάνουν...


-Σε έχουν φλερτάρει ανοιχτά άντρες?
Ναι, και  μικροί και  μεγάλοι.


-Και ο τρόπος αντίδρασης σου είναι κατευθείαν απόρριψη? γιατί κάνεις και μια δουλειά που πρέπει να έχεις καλές σχέσεις με τον  άλλον..
Δεν παίζει ρολο η δουλειά , αλλά τι άνθρωπος είσαι.... πάντα προσπαθώ να τους το  φέρω με τον τρόπο μου, να μην τους κάνω να νιώσουν άσχημα , το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικαίωμα του , να έρθει να σου μιλήσει ο άλλος και να εκφράσει τα συναισθήματα του και να σου μιλήσει ανοιχτά για αυτό που αισθάνεται , θα πρέπει να του μιλήσεις σωστά και να τον σεβαστείς,  δεν πρέπει να του πεις - έλα  τραβα τώρα από δω , δεν θέλω τίποτα-  πάντα πρέπει να υπάρχει και ένας ωραίος τρόπος να ξηγηθείς στον άλλον ..... μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορες και με τηλεφωνα, μια φορα όμως έχω βρίσει έναν ....


-Ήταν επίμονος?
Ε ήταν πολύ επίμονος και με ενοχλούσε παρα πολύ και τηλεφωνικά...

-Το modeling καλώς η κακώς έχει ημερομηνία λήξεως πιο πολύ στις γυναίκες νομίζω γιατί οι άντρες μπορούν να κάνουν δουλειές και πιο μεγάλοι.
Ο άντρας μέχρι τα 50-55 μπορεί να δουλεύει...  αν πάτε σε ένα πρακτορείο μοντελων ξεκινάνε από ηλικίες 20 και φτλανουν ως 50,,, θα δεις μεγάλες καμπάνιες με ανθρώπους σε μεγάλη ηλικία..


-Ποια είναι η μεγαλύτερη σου δουλειά εδώ στην Ελλάδα?
Έχω κάνει τον τίτλο του Μen s Ηealth από περιοδικά  στην Γερμανία και βγαίνει το Μάιο, έχω δουλέψει με παρα πολλούς σχεδιαστές το Λάκη  Γαβαλά, το Μάκη  Τσέλιο,και σε καταλόγους και σε show έχω δουλέψει με πολύ καλους φωτογράφους και  γενικά μπορώ να πω ότι έχω δουλέψει με πολύ καλά άτομα ... όλες οι δουλειές που έχω κάνει με αυτούς είναι αρκετά καλές.


-Στον ελεύθερο χρόνο τι προτιμάς να κάνεις?έχεις κάποια  hobbies?
Κάνω διαφορα πράγματα... εχω το μοτοκρός που το αγαπάω πολύ και το κάνω παρα πολλά χρονια , ξεκίνησα από 17-18 χρονων να κάνω  και τώρα έχουμε φτιάξει ένα  παρεακι  με το Μάριο , το Χρηστο και άλλους φίλους -4-5 άτομα - και φεύγουμε πάμε Χαλκίδα , Βαρυμπόμπη, Καισαριανή ξέρεις μαζευόμαστε και φεύγουμε ... είναι πολύ ωραία. Μ αρέσει επίσης το  kick boxing , άρχισα και ένα καινούργιο για μένα αντικείμενο ,  το cross fit , το οποιο το κανεις για 40 λεπτά και δεν σταματάς ποτέ , συνεχόμενα  100 κοιλιακούς , 100 καμψεις , 100 καθίσματα και πάει λέγοντας , και ξαφνικά σταματας και σε παίρνουνε με το φορείο (γελάει δυνατά) ...)είναι μια πολύ καλή προπόνηση.

-Οι γυναίκες μοντέλα σαφώς υπερτερούν στο χώρο έναντι των ανδρών....αυτό εσύ το χρησιμοποιείς σαν ατού η δεν υπάρχουν πολλές δουλειές για άνδρες μοντέλα?
Δεν υπάρχουν τόσες πολλές δουλειές για τους άνδρες.Βασικά ότι έχει να κάνει με γυναίκα δηλαδή ρούχο, κρέμες κλπ είναι πάρα πολλά  για να φωτογραφηθεί μια γυναίκα ενώ ένας άνδρας θα βγάλει μια τα κουστούμια μια τα μπλουζάκια και τελείωσες.


-Η ομορφιά αντικειμενικά  είναι θείο δώρο ,εσύ έχεις διαπιστώσει το αντίθετο στην πορεία?Σου έχουν ανοιχτεί πόρτες μόνο λόγω της εμφάνισης σου  και να μην δίνουν σημασία στον χαρακτήρα?
Ναι , πολλές φορες αλλα  με το που θα σου ανοίξουν οι πόρτες μετά εσύ πρέπει να δείξεις πράγματα, Όταν σου ανοιχτεί μια πόρτα από κει και πέρα είσαι εσύ υπεύθυνος για το αν θα το συνεχίσεις , αν θα πας καλά  ή αν δεν θα πας καλά ....  η ομορφιά παίζει ρολο σίγουρα σε ότι και να κανεις γιατί καλώς η κακώς όλοι θέλουν να έχουν όμορφους ανθρωπους στις δουλειές τους και οπουδήποτε.


-Ναι ,και στην καθημερινότητα θες να συναναστρέφεσαι με όμορφους ανθρώπους?
Εγώ πιστεύω οτι  ένας άνθρωπος είναι όμορφος πρώτα από μέσα του... 


-Ναι αλλα και όμορφος να είναι μέσα του εάν δεν εισπράττει την ανταπόκριση από τον υπόλοιπο κόσμο πέφτει η αυτοπεποίθηση του..
Ναι σίγουρα... αλλά έχω γνωρίσει  πολύ όμορφες γυναίκες και πολύ όμορφους άντρες ,οι οποίοι στα 5 λεπτά ήθελα να φύγω και να μην τους ξαναδώ ποτέ,  να μην ξαναμιλήσω ποτέ μαζί τους.

-'Εχεις χορτάσει από γυναίκες ?
χαχαχα, ναι, δόξα τω θεώ μπορώ να πω οτι είμαι καλά ...


δηλαδή γεμάτος....
Ναι και θέλω να κάνω και άλλα, λατρεύω το γυναικείο φύλο , τις λατρεύω τις γυναίκες. 


-Και είσαι και παραδοσιακός κυνηγός?
Εεε, βέβαια...


-Δεν περιμένεις να κάνει μια γυναίκα το πρώτο βήμα  επειδή ξέρεις ότι είσαι όμορφος?
Μπα δεν έχει γλύκα έτσι ,  και μπορεί και να ξενερώσω κιόλας από ένα τέτοιο πράγμα ,Όλοι λένε ότι ναι εγώ θέλω να είμαι ο κυνηγός , εμενα πραγματικά μ αρεσει να είμαι ο κυνηγός.Μου έχει τύχει να έρθει μια γυναικα , να είναι ωραία,  αλλά να ξενερώσω,,, άσε ρε παιδί μου να κάνω εγώ αυτό που θέλω γιατί ο άνδρας από τη φύση του είναι κυνηγός .


-Η εκάστοτε σύντροφος σου ζηλεύει γιατί είσαι  και σε ένα χώρο που περιστοιχίζεσαι από γυναίκες?
Κοίταξε να δεις και γω ζηλεύω πολύ και πίστεψε με εγώ στην σχέση είμαι πιο πολύ ζηλιάρης από ότι αυτές.


-Από ανασφάλεια ή λόγω ζώδιου?
Από ζώδιο είμαι σκορπιός που  την έχει την ζήλια αλλα θυμάμαι από μικρός με τις γυναίκες εγώ ήμουνα πιο πολύ ζηλιάρης.


-Δικαιώματα δίνεις?
'Οχι, δε δίνω  δικαιώματα αλλα κοίταξε να δεις το να μιλάω με κόσμο είναι η δουλειά μου έτσι όταν σε βλέπει ο άλλος που σε νοιάζεται και σε αγαπάει  να μιλάς με την μια και με την άλλη χωρίς να θέλεις να κανεις κάτι αλλα να αναγκάζεσαι γιατί είναι η δουλειά σου , εεε τρελαίνεται ο άλλος.


-Εφόσον λες ότι είσαι ζηλιάρης και εσύ όταν είσαι στην δουλειά και δεν είναι αυτή εδώ πάλι σε ενοχλεί.
Η ανασφάλεια και η ζήλια είναι ωραίο πράγμα αρκεί να την έχεις μέχρι ένα επιτρεπτό όριο γιατί μετά γίνεται αρρώστια.Η ζήλια  είναι κακό πράγμα ,επειδή έχω περάσει και από αυτό το στάδιο σε μια μεγάλη σχέση που είχα που είμασταν μαζί για  2.5 χρονια , ξέφυγε πάνω από το όριο της ζήλιας και δεν είναι καλο πράγμα , σε αρρωσταίνει ,  χάνεσαι , δεν μπορείς να δουλέψεις ,  δεν μπορείς να σκεφτείς , δεν μπορείς να κανεις τίποτα .... είσαι όλη την μέρα εκεί


-Γιατί πολλοί λένε οτι σύντροφος από την ίδια δουλειά δεν ταιριάζει και το αποφεύγουν?
Διαφωνώ ... ίσως καμιά φορά ένας άνθρωπος από την ίδια δουλειά μπορεί να σε καταλάβει και περισσότερο από έναν άλλον γιατί μπορεί και αυτή να περνάει το ίδιο στάδιο που περνάς εσύ.Καλά εγώ αυτή την στιγμή για να κάνω σχέση είναι λίγο δύσκολο γιατί έρχομαι από τις 7 το απόγευμα μέχρι της 6 το πρωί στο mamacas ,μετά  θα σηκωθώ ,  θα πάω το γυμναστήριο μου ....να βάλω και μια ώρα γκρίνια στο πρόγραμμα μου είναι λίγο δύσκολο (γελάει δυνατά)...δεν έχω χρόνο για γκρίνιες .... μακάρι να βρω έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει να σηκώνομαι και να περνάω το χρόνο μου μαζί.


-Έχεις μετανιώσει για κάποια προσωπική επαγγελματική επιλογή που είπες αν το είχα κάνει θα είχαν αλλάξει όλα η έκανες κάποιο λάθος η κάτι που δεν ολοκλήρωσες
Πιστεύω πως ότι και να έχουμε  κάνει έχει γίνει  για κάποιο  λόγο , είτε καλά , είτε άσχημα οπότε δε  μετανιώνω για κάτι που έχω κάνει.


-Πώς διασκεδάζεις?
Διασκέδαση στο χώρο μου ή στο σπίτι ή στο μαγαζί ..δουλεύω  5 ημερες την εβδομάδα στο mamacas που αναγκαστικά τις υπόλοιπες 2 μέρες δεν κάνω κάτι.... το μονο που μ αρεσει είναι τις Κυριακές που πηγαίνω για φαγητό με παρεΐτσα , μ αρέσει το φαγητό παρα πολύ,είμαι λάτρης αλλά προσέχω τι τρώω.


-Εχεις ξυπνήσει  ποτε το πρωί και να δεις κάτω από το σπίτι σου κοριτσάκια να σε περιμένουν?
Κάτω από το σπίτι μου όχι  αλλα καμιά φορα μου αρέσει που κάθομαι εδώ έξω από το μαγαζί και περνάνε διαφορα κοριτσάκια και μου λένε ααα εσύ δεν είσαι...και είναι ωραίο, μερικές φορές  με κάνει να αισθάνομαι και αμηχανία.


-Αυτή η γωνία του mamacas είναι χαρακτηριστική..
E φυσικά... το mamacas ήταν το πρώτο μαγαζί στο Γκάζι... είχα έρθει εδώ να δουλέψω το 1999  και έλεγα που πάω, και μέσα σε μια δεκαετία έχει γίνει must.


-Νιώθεις ευγνώμων για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα?
Ε ναι δόξα τω θεώ  και με την δουλειά μου και γενικά με τις επιλογές μου πιστεύω ότι είμαι πολύ καλά.

-Κάτι που να περιμένει ο κόσμος από σένα τώρα στο μέλλον?
Έχω κάνει  το Μens Ηealth για όλη την Γερμανία που βγαίνει μάλλον το Μάιο (θα το δημοσιεύσουμε στο tuned) , και κάποιους καταλόγους που έχω κάνει.

Δείτε ξανά το καταπληκτικό teaser trailer που ετοίμασε η ομάδα του tuned.gr για το Γιώργο Μπαβέλη...

 

Αν σου άρεσε το Άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου...

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

 

Από Panos
rain Έξι χρόνια αφού ένας θανατηφόρος ιός που μεταφέρεται με τη βροχή έχει εξαφανίσει σχεδόν...
Από Panos
quiet-place Οι ταινίες τρόμου έχουν καταφέρει να προσφέρουν πολλές δυνατές στιγμές,...
Από Panos
conjuring3 Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, βγήκε η είδηση ότι η Warner...
Από Panos
venom  To ολοκαίνουριο trailer του Venom μόλις κυκλοφόρησε! Η δημοσιοποίησή του έγινε πριν...
Από Panos
athina-power Έδειξε το διαβατήριό της σε Instagram live! Η Αθηνά Χρυσαντίδου, η παίκρια του...

google+