Αποκλειστική συνέντευξη | Slick Beats @ tuned.gr

Saturday, 15 December 2012 13:44

slickers

Έκαναν την εμφάνισή τους μόλις 1,5 χρόνο πριν και μετά τις επιτυχίες “Rock The Beat”, “You Say”, και “Summer’s all around” , έχοντας υπογράψει συνθετικά και στιχουργικά την τεράστια επιτυχία “Για ‘σένα” των Vegas, οι Slick Beats επανέρχονται στα μουσικα μας δρώμενα  με το νέο τους ελληνόφωνο τραγούδι και με μια αποκλειστική συνέντευξη στην ομάδα του tuned.gr , στην οποία μας αποκαλύπτουν το μουσικό τους παρελθόν αλλά  και πτυχές του εαυτού τους που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα.Απολαύστε τους...

slickers

- Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ξεκινήσουμε τη συζήτησή μας με ένα μικρό σας bio για να σας μάθει και ο κόσμος καλύτερα…

Ζούμε εδώ και ενάμισι χρόνο σαν Slick Beats , πριν από αυτό ήμασταν ενεργειακές μάζες και απλά κινούμασταν στο χώρο (γέλια) αλλά από τη στιγμή που βγήκε το just do me right» και αποκτήσαμε πρόσωπο και χρώμα αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτή την πορεία ,τη μουσική και καλλιτεχνική …Ακολούθησε το rock the beat” , το οποίο θα λέγαμε ότι μας καθιέρωσε στην εγχώρια μουσική σκηνή. ...παράλληλα εκείνη την περίοδο κυκλοφόρησε και το «για σένα» των Vegas το οποίο συνυπογράψαμε μαζί με τα παιδιά….Ακολούθησε το «you say» παράλληλα με το «Summer s all around» , μια πολύ δυνατή συνεργασία με τους House twins και τη Shaya..την ίδια στιγμή κυκλοφορεί και το dont let it go” με την Cristi ,στο οποίο έχουμε συμμετοχή μουσικά και στιχουργικά και αισίως έρχεται η στιγμή για το «Το ξέρεις καλά» ,το πρώτο ελληνόφωνο μας κομμάτι αλλά και το καινούριο κομμάτι της Shaya Love Me” στο οποίο έχουμε συμμετάσχει ενεργά.

- Έναμισις χρόνος και τέσσερα αισίως singles για τους Slick Beats.. Πείτε μας δυο λόγια για το ολοκαίνουριο  “Το Ξέρεις καλά”.Σας άγχωσε ότι είναι ελληνόφωνο μιας και ο κόσμος σας έχει μάθει με αγγλόφωνα κομμάτια ? 

  Όχι καθόλου δεν μας άγχωσε.. θέλαμε να δοκιμάσουμε και εμείς κάτι νέο.. έτσι μας βγήκε σε πρώτο επίπεδο και μας άρεσε πολύ , αισθανθήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να κάναμε και κάτι ελληνικό γιατί, κακά τα ψέματα, είμαστε στην Ελλάδα και χρειάζεται και αυτό. Για να μην αφήσουμε παραπονεμένο και το κοινό που μας έμαθε και μας έχει συνηθίσει με τα αγγλόφωνα, θα κυκλοφορήσουμε και αγγλόφωνη dance εκδοχή.. 

- Πώς προέκυψε το όνομα “Slick Beats” ?

Στέλναμε ο ένας στον άλλο e - mail με ονόματα, πολλά ονόματα και μέσα σε αυτά ήταν και το slick beat ,αυτό άρεσε στους περισσότερους.. ο manager μας ο Μάνος Θεοφίλου το έκανε slick beats..ουσιαστικά εγώ είμαι ο νονός (Gabriel ) και ο Μάνος το σουλούπωσε.

-Εκτός από τα δικά σας κομμάτια  γράφετε και  για άλλους καλλιτέχνες (βλέπε Shaya , Vegas ) …Σας οδηγεί κάποια εσωτερική ανάγκη να γράφετε για συναδέλφους σας?

Μας γεμίζει χαρά η δημιουργία και συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες και που αυτά τα κομμάτια φτάνουν τόσο ψηλά…δεν το επιδιώκουμε,.. όλες οι συνεργασίες που έχουμε κάνει μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει σε αυστηρά επαγγελματικό πλαίσιο.. πολύ περισσότερο σε φιλικό περιβάλλον γιατί έχουμε πολύ καλές σχέσεις με όλους τους καλλιτέχνες που έχουμε συνεργαστεί,,, είμαστε τυχεροί που φτάνουν ψηλά τα κομμάτια.. είναι μια συλλογική δουλειά για το πως θα πάει μπροστά ένα κομμάτι…δεν μπορείς να ξέρεις όταν φτιάχνεις ένα κομμάτι τι αντίκτυπο και τι επιτυχία θα έχει. Για να επανέλθουμε όμως στην ερώτηση αυτό που μας ωθεί να γράψουμε είναι η έμπνευση και από εκεί και πέρα οι καλές προτάσεις 

- Σας αρέσει να πειραματίζεστε με ήχους και να προτείνετε κάτι καινούριο στα ελληνικά μουσικά πράγματα?

Βέβαια είναι ο πρωταρχικός μας στόχος αυτός όταν πάμε να φτιάξουμε κάτι καινούριο , να υπάρχει ένα πάντρεμα από διαφορετικά είδη μουσικής και να τα φτιάξουμε έτσι ώστε να “περνάει” στον κόσμο και να είναι πιο φιλικό στο mainstream κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε.. συμβουλευόμαστε τις τάσεις τις μόδας αλλά έχουμε ισχυρές προσωπικότητες και προσπαθούμε να τις βγάζουμε πάνω στο κομμάτι της δημιουργίας και να μην εγκλωβιζόμαστε σε ταμπέλες.

slickers

- Εσείς προσωπικά τι μουσικά ακούσματα έχετε ?

Gabriel…Είμαστε 50 -50 ..εγώ σίγουρα κινούμαι σε διαφορετικό χώρο από τη dance αλλά παρόλο που ήμουνα ροκάς και είχα μακριά μαλλιά ήμουνα πρώτη γραμμή σε συναυλία της Lady Gaga. έχει συμβεί και αυτό (γέλια)

Issy ..εγώ δεν μπορώ να πω ότι απέxω πάρα πολύ.. ίσως για προσωπική μου ευχαρίστηση να άκουγα κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο , δηλαδή δεν θα το ακούσω κάπου έξω άλλα μέσα από το internet,στο σπίτι μου για μένα.. πάντως δεν απέχει πολύ από αυτό που προσπαθούμε να φέρουμε στα μέτρα της αγοράς.

- Έχετε το  άγχος να ξεχωρίσετε και όλοι να μιλάνε για εσάς ή προτιμάτε πιο αργά και σταθερά βήματα?

Προς το παρόν το δεύτερον κάνουμε και είναι πολύ σταθερά βήματα μέχρι στιγμής…δεν έχουμε κάνει κανένα βήμα πίσω..κάθε ένα είναι μπορστά και δεν έχουμε μετανιώσει και για τις επιλογές μας.είμαστε δικαιωμένοι απόλυτα από όλα αυτά που έχουμε κάνει..όλες οι συνεργασίες μας έχουν αποδώσει τα μέγιστα.

- Ποια είναι τα TOP 5 tunes που παίζουν στο ipod σας αυτή την περίοδο ?

Ακούμε πολύ το τελευταίο του David Guetta το rest of my life” , μας αρέσει πολύ το spectrum” του Zedd, Swedish house mafia -dont you worry , ακούμε και τα καινούρια δικά μας που ετοιμάζουμε και φυσικά ακούμε πολύ Michael Jackson στο σπίτι μας

    -Πώς νιώθετε όταν ακούτε τα κομμάτια σας στο ραδιόφωνο ? Σας  αναγνωρίζουν στο δρόμο ? 

Gabriel .. ναι ειδικά όταν μου λένε ότι είμαι ο Γιώργος από τα Κόκκινα χαλιά και του Issy ο Χρήστος από τις Μέλιsses είναι πολύ ωραία ( γέλια)..αυτά βέβαια συνέβαιναν στην αρχή.. είναι πάρα πολύ ωραίο που μας αναγνωρίζουν στο δρόμο ,και συμβαίνει ως ένα βαθμό.. βοηθάει όλη η δουλειά που γίνεται και το σήριαλ στο οποίο συμμετείχα αλλά και πάλι δεν κυκλοφορούμε και πολύ…γράφουμε συνέχεια τραγούδια και είμαστε κλεισμένοι στο studio!!

Όπως επίσης και το συναίσθημα μόλις ακούμε τα τραγούδια μας στο ραδιόφωνο είναι μοναδικό, είναι πολύ όμορφο όταν έχεις δημιουργήσει κάτι από το μηδέν να φτάνει στα αυτιά σου αλλά και στων ακροατών ολοκληρωμένο πια μέσω του ραδιοφώνου!


- Νιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτό που λέγεται “ελληνική showbiz”?

Σίγουρα σκέφτεσαι πρώτα τα κακά σε μα τέτοια ερώτηση…ζώντας ένα χρόνο περίπου η εικόνα που έχουμε είναι πάρα πολύ καλή…ακόμα και αυτά που λέγονται για ναρκωτικά , είναι πολύ μεγάλη υπερβολή…εμείς διατηρούμε το ήθος μας δουλεύουμε  πολύ και δεν μας επηρεάζουν άλλοι παράγοντες.. με σωστούς συνεργάτες όλα γίνονται πιο "εύκολα" και παίρνουν σωστό δρόμο για να μπορούμε και εμείς να ανταπεξέλθουμε και να ενταχθούμε σε αυτό το χώρο που λέγεται showbiz.

-Ασχολείστε με τα social media, facebook ,twitter..είναι , πιστεύετε ο νέος τρόπος διαφήμισης των καλλιτεχνών??

Δεν είναι ο νέος τρόπος είναι ο μόνος … δεν υπάρχει κάτι πιο άμεσο.. μπορεί να θαυμάζεις ένα κομμάτι ενός καλλιτέχνη και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτυώσεις να το πεις άμεσα στον καλλιτέχνη που θαυμάζεις.. δεν μιλάμε για εξωτερικό που μπορεί να σου κάνει ας πούμε ένα tweet ο Steve Angelo και να τρελαθείς (γέλια).

- Είστε και οι δυο νέα παιδιά …νιώθετε εγκλωβισμένοι  και οργισμένοι με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας ? Εσείς πως βιώνετε αυτή την κρίση…Έχετε αλλάξει τις συνήθειες σας? 

Μας έχει επηρεάσει σίγουρα γιατί δουλεύουμε με τον κόσμο και έχουμε να κάνουμε με την ψυχολογία του κόσμου, να τους διασκεδάσουμε ,να τους ψυχαγωγήσουμε σωστά με τα δικά τους standards και πρότυπα οπότε πρέπει να προσαρμοστούμε και εμείς, δεν γίνεται αλλιώς.. όσον αφορά την οικονομική κατάσταση σίγουρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για κάποιες οικογένειες και κάποιες επιχειρήσεις αλλά όσοι δούλεψαν σωστά όλα αυτά τα χρόνια και επένδυσαν σωστά στη ζωή τους δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα.. τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο απλά είμαστε αισιόδοξοι ότι εφόσον είσαι εφευρετικός μπορείς να βρεις τρόπους για να επιβιώσεις.. βλέπουμε παιδιά  να φεύγουν στο εξωτερικό που ναι μεν δεν είναι λάθος αλλά δεν είναι και η μόνη διέξοδοςπρέπει να μείνει κόσμος εδώ και να “πολεμήσει”.

slickers

-Προσωπικός χρόνος για εσάς πλέον υπάρχει?? βλέπετε φίλους ,οικογένειες?

Υπάρχει προσωπικός χρόνος αλλά έχει προσαρμοστεί τελείως διαφορετικά απ ότι ήταν πριν 2 χρόνια. Ουσιαστικά είναι μια συγκεκριμένη ζωή και αποφασίσαμε να βάλουμε μέσα σε αυτήν τους slick beats ..από τη στιγμή που έγινε αυτό προσαρμόσαμε και την προσωπική μας ζωή στην καινούρια αυτή κατάσταση. Ευτυχώς δεν μας έχει στοιχήσει ιδιαίτερα οπότε το χρόνο που χρειαζόμαστε για εμάς τον βρίσκουμε, λίγο πιο δύσκολα αλλά τον βρίσκουμε.

slickerss

-Αγαπημένα μέρη στην Αθήνα, στέκια που σας αρέσει να βγαίνετε;

Κέντρο πολύ, Θησείο ,το Κολωνάκι είναι πολύ ιδιαίτερη περιοχή και για όλα τα γούστα όπου και θα μας βρίσκετε κάθε Τετάρτη στο Heart, και τελευταία μας αρέσει και η πλατεία Αγίας Ειρήνης.

- Κλείνοντας …μια ευχή για τους αναγνώστες του tuned.gr?

Καλή μουσική πάντα ,όλα θα πάνε καλά ,να συνεχίσουν να διαβάζουν tuned γιατί έχει πάρα πολύ ενδιαφέροντα θέματα και να παλεύουν για τα πιστεύω τους και τα ιδανικά τους και πάνω απ όλα να γουστάρουν Slick Beats……Ευχαριστούμε πολύ!

slickes

Απολαύστε ξανά το teaser trailer των Slick Beats

 

Αν σου άρεσε το Άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου...

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

 

Από Panos
conjuring3 Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, βγήκε η είδηση ότι η Warner...
Από Panos
venom  To ολοκαίνουριο trailer του Venom μόλις κυκλοφόρησε! Η δημοσιοποίησή του έγινε πριν...
Από Panos
pwer-love Η Τζούλια Καραγιάννη, η παίκτρια του Power of Love που έχει απασχολήσει...
Από Panos
spuropoulou Οι παίκτες κλήθηκαν να μεταμφιεστούν σε άλλους παίκτες μέσα στο σπίτι και να υποδυθούν μια...
Από Panos
sharp-objects Η Έιμι Άνταμς ακολουθεί τα βήματα των συναδέλφων της και περνά από τη μεγάλη στη...

google+