Οι Μέλιsses ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο tuned.gr (part 1)

Wednesday, 19 January 2011 22:52

Βρεθήκαμε στο club Eleven για να συναντήσουμε το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας Μέλισσες. Ήταν όλοι τους ευδιάθετοι και φιλικοί και μας υποδέχτηκαν θερμά μετά το τέλος της πρόβας τους. Μας αποκάλυψαν τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια καθώς και πτυχές των προσωπικότητων τους....

 

-Με 3 επιτυχημένα singles και 2 βραβεία στο ενεργητικό σας , σας αγχώνει το επόμενο δισκογραφικό σας βήμα?
Παντελής : Έχουμε γενικότερα άγχος, θέλουμε τα κομμάτια να πηγαίνουν καλά ραδιοφωνικά. Δουλεύουμε πάα πολύ για να είμαστε έτοιμοι  όταν θα μας ζητηθεί το επόμενο δισκογραφικό βήμα και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε το ίδιο καλά και στη συνέχεια.

-Τι καινούριο να περιμένουμε από σας?
Παντελής : Τώρα είμαστε στο στούντιο , είμαστε σε φάση που γράφουμε καινούρια κομμάτια, σε λίγο καιρό πιστεύουμε ότι θα βγει το επόμενο single. Μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα γίνει ένα ραντεβού με την εταιρεία μας , με την οποία θα ορίσουμε μια γραμμή πλεύσης. Ίσως έχουμε κάτι μικρό από το παλιό cd, μια εκπληξούλα, και σε ένα δύο μήνες θα βγεί καινούριο κομμάτι.

-Το περιμένατε ότι θα έρθει τόσο γρήγορα η επιτυχία?
Χρήστος ; Δεν είμαστε οι μόνοι που έχουν κάνει επιτυχία , έχουν βγεί πολλά καινούρια συγκροτήματα απλά δεν είναι και  το πιο σημαντικό πράγμα  για μας η εφήμερη επιτυχία , το θέμα είναι να υπάρχει μια διάρκεια σε αυτό.

-Ξεχωρίσατε για τη δουλειά και μιλάνε μονο για τη δουλειά σας όμως...
Χρηστος : Μακάρι να ισχύει αυτό. Γενικά έχουμε κλειστά τα αυτιά μας σε αυτά τα πράγματα γιατί όσο περισσότερο επηρεάζεσαι , τόσο πιο πολύ απομακρύνεσαι από το στόχο σου, που είναι η μουσική καθαρά.
Θάνος : Γενικότερα η επιτυχία σαν όρος είναι λίγο περίεργος, πιο πολύ νιώθουμε καλά με αυτά που κάνουμε και προσπαθούμε να το κάνουμε καλά.

-Ο δικός σας στόχος ποιος είναι?
Θάνος : Να βγάζουμε καλή μουσική.

-Το μουσικό σας στυλ αυτή τη στιγμή κινείται σε ρυθμούς pop ροκ... θα κάνατε ντουέτο με κάποιο λαϊκό καλλιτέχνη όπως έκαναν πρόσφατα οι Αλχημιστές με το Βασίλη Καρρά ή δε σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο?
Θάνος : Οι Αλχημιστές έχουν το δικό τους στυλ που είναι λαϊκό ροκ. Είναι μια καλή ιδέα αλλά τώρα δε το σκεφτόμαστε.

-Έχετε εκφράσει την επιθυμία ότι θα θέλατε με την Έλενα Παπαρίζου...
Χρηστος : Με την Παπαρίζου εύκολα , και ποιος δε θα θελε? (γελανε δυνατά)
Kώστας : Γενικά είναι ωραίο να κανεις συνεργασίες περίεργες και μη αναμενόμενες αν και πολλές φορες μπορεί να τις απορρίψει το κοινό.

-Tο κοινό σας είναι κατά κύριο λόγο νεανικό ... θα λέγατε ότι είναι ανοιχτή η νεολαία του σήμερα σε νέα μουσικά ακουσματα και προτάσεις ή προτιμά να ακολουθεί τους ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες ... γιατί τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι αναδεικνύει νέους καλλιτέχνες.
Χρήστος : Ισχύει αυτό..
Θάνος : Στην σημερινή εποχή με το internet ο καθένας μπορεί να ακούσει ο,τι θέλει, υπάρχουν πολλές επιλογές.

-Το ότι η μοντέρνα μουσική είναι "στη μόδα" δε βοηθάει τα νέα συγκροτήματα και  καλλιτέχνες?
Παντελής : Βοηθάει αλλα το θέμα είναι ότι είναι και της μόδας να βγάζουν οι εταιρείες κάποια συγκροτήματα και μετά από 2 χρονια να βγαίνουν άλλοι.
Κώστας : Έχει γίνει λίγο fast food η κατάσταση, από την παραγωγή στην κατανάλωση. Τo θέμα είναι  να καταφέρεις στην πορεία  των χρόνων να παραμείνεις εκεί πέρα που είσαι.... να κρατήσεις τη θέση σου όποια και αν είναι αυτή.

-Το ότι τα συγκροτήματα στην Ελλάδα δεν έχουν μακρά διάρκεια ζωής σας αγχώνει καθόλου?
Θάνος : Εμείς τα συγκροτήματα που ακούγαμε είχαν τουλάχιστον 10 χρόνια καριέρας, π.χ τρύπες, ξύλινα σπαθιά...μετά αρχίσανε να σπάνε, που το βρίσκουμε πολύ λογικό...
Χρηστος: Είναι λογικό όταν είναι πολλά άτομα σε μια παρέα, κάποια στιγμή έρχεται και η παρακμή.
Παντελής: Το θέμα είναι ότι εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι γράφουμε μαζί μουσική, μαζί στίχους όλα, είτε αφορά τη δημιουργία είτε ακόμα και την αμοιβή, όλα τα κάνουμε μαζί και τα μοιραζόμαστε εξίσου.

-Πέρσυ κάνατε κάποιες  επιτυχημένες εμφανίσεις με το Γιάννη Πλούταρχο..θα  ξανατολμουσατε ένα τέτοιο επιχειρήμα η προτιμάτε τα lives σε μικρότερους χώρους που είναι και το στοιχειο ενός συγκροτήματος?
Θάνος: Διίστανται οι γνώμες ...εμενα μου αρέσει πιο πολύ αυτό.
Παντελής : Aυτό το προτιμάμε ολοι . Τo θέμα είναι ότι κάθε φορα αν υπάρξει μια ανάλογη πρόταση, την εξετάζεις ξεχωριστά....ποιος είναι ο καλλιτέχνης που σε καλεί, αν θα σου κάνει καλο ή κακό μακροπρόθεσμα..δεν θέλουμε να κοιτάξουμε μόνο το τώρα..βλέπουμε και μπροστά..

-Λαμβάνοντας υπόψιν το "Lonely Heart", ένα τραγούδι διεθνών προδιαγραφών, θα σκεφτόσασταν ένα άνοιγμα στο εξωτερικό ?

Παντελής: Εμείς θα τολμούσαμε, το εξωτερικό δεν ξέρω αν είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί (γελάνε δυνατά)
Χρηστος: Για να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό, πρέπει να ζήσεις και λίγο έξω, πράγμα το οποίο δεν έχουμε τη δυνατότητα ακόμα να το κάνουμε...
Κώστας:Γενικά θα το θέλαμε  πάρα πολύ αλλά ίσως λίγο αργότερα...

dsc03494

Ας έρθουμε και στο κεφάλαιο Εurovision...Έχει κλείσει για εσάς ή θα το ξαναπροσπαθούσατε?

Κώστας : Ήταν πολύ ωραία εμπειρία,περάσαμε φανταστικά και μας έκανε καλό , μας είδε πολυς κόσμος ...
Θάνος : O Κινέζος γενικά ήταν ένα δύσκολο τραγούδι για τη eurovision, να κάτσεις να το μεταφράσεις...
Χρήστος : H Eurovision είναι ένα θέμα για τους έλληνες πολύ πατριωτικό. Δεν μπορείς να πας με ένα τραγούδι σαν τον κινέζο..
Παντελής : Το θέμα είναι ότι δεν το είδαμε σαν ένα διαγωνισμό που πάμε να κερδίσουμε, πήγαμε να περάσουμε ωραία και να κερδίσουμε πράγματα μακροπρόθεσμα από αυτό.
Χρήστος : Ήταν μεγάλη προβολή για τη μπάντα, αλλιώς εμείς μπορεί τώρα ακόμα να παλεύαμε να ακουστούμε .

-Τις φετινές συμμετοχές σαν ονόματα τις έχετε ακούσει, που είναι αποκλειστικά παιδιά από talent shows? Πως σας φαίνονται οι καλλιτέχνες που είναι υποψήφιοι?

Παντελής : Tο καλό είναι ότι δεν τα μπλέξανε..όταν κατεβήκαμε εμείς πέρυσι ήταν πάλι νέα ονόματα και μετά προστέθηκαν 2 - 3 πιο παλιοί , οπότε αυτόματα ο διαγωνισμός δεν έχει ίσους όρους για όλους. Τώρα είναι επί ίσοις όροις...όλα τα παιδιά είναι καινούρια, το ότι είναι από talent shows δεν λέει κατι, όποιος αξίζει μένει.

-Εσείς θα μπαίνατε σε ένα talent show? Θα ξεκινούσατε από εκεί?

Kώστας: Το είχαμε συζητήσει...
Χρήστος: Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να πάω με τη μπάντα μου εκεί..
Παντελής: Αυτό το είχαμε συζητήσει στην αρχή, πριν πάμε καν σε εταιρεία...και ήταν ένα θέμα που είχαμε διαφωνία..
Χρήστος : Είναι λίγο ψυχοφθόρα η διαδικασία του να σε κρίνουν για τις ικανότητες σου..η μουσική είναι κάτι που το κάνεις από την ψυχή σου και σε όποιον αρέσει.

Διαβάστε το part 2...

Stay tuned....part 2 is here!!!!!

 

Αν σου άρεσε το Άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου...

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία

 

Από Panos
rain Έξι χρόνια αφού ένας θανατηφόρος ιός που μεταφέρεται με τη βροχή έχει εξαφανίσει σχεδόν...
Από Panos
quiet-place Οι ταινίες τρόμου έχουν καταφέρει να προσφέρουν πολλές δυνατές στιγμές,...
Από Panos
conjuring3 Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, βγήκε η είδηση ότι η Warner...
Από Panos
venom  To ολοκαίνουριο trailer του Venom μόλις κυκλοφόρησε! Η δημοσιοποίησή του έγινε πριν...
Από Panos
athina-power Έδειξε το διαβατήριό της σε Instagram live! Η Αθηνά Χρυσαντίδου, η παίκρια του...

google+